Takarítás magánszemélyeknek

Takarítás magánszemélyeknekAz irodatakarito.hu weboldal irodatakarításokra specializálódott, de cégünk vállalja magánszemélyek ingatlanjainak takarítását is rendszeres és alkalmi nagytakarításként is. Ha önnek lakásában vagy családi házában van szükség takarításra, szőnyegtisztításra esetleg kárpittisztításra akkor is keressen minket bizalommal, látogasson el fő weboldalunkra: www.korrekttakaritas.hu ahol részletes információkat olvashat a teljes szolgáltatásainkról.

Cégünk nagy tapasztalattal végzi olyan lakások nagytakarítását amelyeket felújítottak vagy ha esetleg most adták át új házát és szeretné elvégeztetni a teljes felújítás utáni takarítást akkor is keressen minket.

Rendszeres takarításban is otthon vagyunk, ha ön szeretne rendszeres takarítást otthonában akkor küldünk önnek csapatunkból egy jól bevált megbízható takarítónőt és ha elégedett akkor a továbbiakban már csak őt küldjük önhöz.

Szőnyegtisztítás helyben, vagyis mi nem szállítjuk el a szőnyeget otthonából csak ha mindenképp szükséges, profi ipari gépeinkkel az ön otthonában mély-tisztítjuk a szőnyegét legyen az egy egyszerű padlószőnyeg vagy egy különleges perzsa szőnyeg. Ha nem szeretne vizes tisztítást száraz tisztító szereinkkel is eltávolítjuk a szennyeződéseket szőnyegéből.

Kárpittisztítás, hogy bútora újra szép és illatos legyen, tisztíttassa ki velünk bútorainak kárpitjait és újra a régi színekben láthatja bútorait friss illattal.

Irodatakarító cég felelősséggel

Cégünknél nagyon fontos, hogy az ügyfeleink mindig elégedettek legyenek a munkánkkal, de mivel bármikor történhet baleset, így cégünk nagyon komolyan veszi az ügyfelek értékeit, éppen ezért 50.000.000Ft-os felelősségbiztosítással rendelkezünk, így ha nagyobb anyagi kárt okozna alkalmazottunk, ügyfelünknek nem kell aggódnia, hogy meg lesz-e térítve az okozott kár.

Irodatakarítás felelősség biztosítással