Irodai szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítás
Az irodákban lévő padlószőnyegeket csak helyileg lehet tisztítani, ez történhet több féle képpen is, cégünk vizes és száraz tisztítást is vállal. A vizes szőnyegtisztítást ipari szőnyegtisztító géppel és szőnyeg súroló géppel végezzük. Szőnyegtisztítást vállaljuk rendszeresen és alkalmi nagytakarításként is. Ha ön szeretné megbízható cégre bízni az irodai szőnyegek tisztítását vegye fel velünk a kapcsolatot és kolléganőnk tájékoztatja a részletekről és árainkról, esetleg egyszerűen és gyorsan kérhet árajánlatot az árajánlat kérés menüpontban. Vállaljuk akár több ezer négyzetméteres irodák, irodaházak teljes szőnyegtisztítását is.

Padlószőnyeg tisztítás áraink: 600Ft/nm (minimum 20.000Ft)

Az ár tartalmazza a kiszállás díját is, kisebb négyzetméter esetében a minimum díj 20.000Ft+áfa amely tartalmazza a kiszállás költségét is.

A padlószőnyeg tisztítás lépései:

Az első lépés a szőnyegek alapos porszívózása, hogy a könnyen eltávolítható port, hajat, szöszt és egyéb szennyeződéseket eltávolítsuk a szőnyegből.

Irodai szőnyegtisztítás porszívózás

A második lépésként a legtöbb esetben a Karcher ipari porszívót szoktuk használni, mely tökéletesen eltávolítja a legtöbb mély koszt a szőnyegből, legyen az kávé folt, vagy bármilyen egyéb makacs szennyeződés. Az erősen szennyezett szőnyegeket a szőnyegtisztító gép előtt súroló géppel vizesen súroljuk, hogy fellazítsuk a szennyeződéseket.

Irodai szőnyegtisztítás

Ha erősen szennyezett a szőnyeg akkor súroló gépet használunk a szennyeződések felszabadításához:

Irodai szőnyegtisztítás súrolás

A szőnyegtisztítási szolgáltatásunkat az irodai nagytakarítások esetében mindig elvégezzük, a rendszeres takarítás esetében megegyezés szerint szoktuk elvégezni időközönként. Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat kérem keresse kolléganőnket a fenti telefonszámon vagy a kapcsolat menüben és állunk rendelkezésére.

Irodatakarító cég felelősséggel

Cégünknél nagyon fontos, hogy az ügyfeleink mindig elégedettek legyenek a munkánkkal, de mivel bármikor történhet baleset, így cégünk nagyon komolyan veszi az ügyfelek értékeit, éppen ezért 50.000.000Ft-os felelősségbiztosítással rendelkezünk, így ha nagyobb anyagi kárt okozna alkalmazottunk, ügyfelünknek nem kell aggódnia, hogy meg lesz-e térítve az okozott kár.

Irodatakarítás felelősség biztosítással