Irodai szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítás
Az irodákban lévő padlószőnyegeket csak helyileg lehet tisztítani, ez történhet több féle képpen is, cégünk vizes és száraz tisztítást is vállal. A vizes szőnyegtisztítást ipari szőnyegtisztító géppel és szőnyeg súroló géppel végezzük. Szőnyegtisztítást vállaljuk rendszeresen és alkalmi nagytakarításként is. Ha ön szeretné megbízható cégre bízni az irodai szőnyegek tisztítását vegye fel velünk a kapcsolatot és kolléganőnk tájékoztatja a részletekről és árainkról, esetleg egyszerűen és gyorsan kérhet árajánlatot az árajánlat kérés menüpontban. Vállaljuk akár több ezer négyzetméteres irodák, irodaházak teljes szőnyegtisztítását is.

Az első lépés a szőnyegek alapos porszívózása, hogy a könnyen eltávolítható port, hajat, szöszt és egyéb szennyeződéseket eltávolítsuk a szőnyegből.

Irodai szőnyegtisztítás porszívózás

A második lépésként a legtöbb esetben a Karcher ipari porszívót szoktuk használni, mely tökéletesen eltávolítja a legtöbb mély koszt a szőnyegből, legyen az kávé folt, vagy bármilyen egyéb makacs szennyeződés. Az erősen szennyezett szőnyegeket a szőnyegtisztító gép előtt súroló géppel vizesen súroljuk, hogy fellazítsuk a szennyeződéseket.

Irodai szőnyegtisztítás

Ha erősen szennyezett a szőnyeg akkor súroló gépet használunk a szennyeződések felszabadításához:

Irodai szőnyegtisztítás súrolás

A szőnyegtisztítási szolgáltatásunkat az irodai nagytakarítások esetében mindig elvégezzük, a rendszeres takarítás esetében megegyezés szerint szoktuk elvégezni időközönként. Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat kérem keresse kolléganőnket a fenti telefonszámon vagy a kapcsolat menüben és állunk rendelkezésére.